Over Q-ontime

Quality is the goal: be one of those who directs it

Vanuit Roosendaal, waar het kloppend hart van Q-onTime ligt, hebben wij een strategische ligging tussen Rotterdam en Antwerpen. Met een groot netwerk aan werkzoekenden binnen de Olie, gas & petrochemie biedt Q-onTime de ideale flexibele oplossing voor haar klanten.  

Het ontzorgen van onze klanten is één van onze dagelijkse en belangrijkste taken. Wij nemen het proces op ons voor het vinden en selecteren van de juiste mensen, met passende ervaring, met geschikte papieren. 

Q-OnTime is een specialistisch uitzendbureau in de Olie, gas & petrochemie, dat garant staat voor topkwaliteit voor werkzoekenden en opdrachtgevers die vacatures in deze sector zoeken of dit willen uitzetten. Doordat kwaliteit en op tijd handelen bij ons hoog in het vaandel staan, kunnen wij ons onderscheiden tot de top van leveranciers in technisch personeel.  

Over mij:
Gökhan Bayram

Mijn naam is Gökhan Bayram. Na ruim 5 jaar voor een diverse uitzendbureaus te hebben gewerkt ben ik in 2015 gestart met Webzendbureau Roosendaal B.V. Vanaf 1 januari 2020 heb ik besloten om de naam te wijzigen naar Q-onTime. Q-onTime richt zich volledig op de Olie, gas & petrochemie. Een duidelijke focus is namelijk waar ik in geloof. Daarnaast denk ik dat wanneer mensen doen waar ze goed in zijn en hier plezier uit halen ze ook succesvol zijn.  

Wil jij ook de verschillenden mogelijkheden bij Q-onTime weten? Bel dan gerust om vrijblijvend kennis te maken: +31 (0) 6 21 16 34 76.