vacature

Uitvoerder

Functieomschrijving 

Bij onze klant is geen dag hetzelfde als je verantwoordelijk bent voor de uitvoering van een industrieel project. Als uitvoerder zorg jij er samen met jouw team voor dat het echte werk ook werkelijk gedaan wordt. Of het nu gaat om het vervangen van leidingwerk binnen de petrochemie of het aanpassen van de installaties van een afvalverwerkend bedrijf. Uiteraard stuur je op efficiëntie, kwaliteit en planning en hou je te allen tijde rekening met de specifieke klantwens. Jij bent dus een bijzonder belangrijke schakel in de uiteindelijke realisatie van onze multidisciplinaire projecten. 

Wat zijn je werkzaamheden? 

Je bent gedreven, hebt oog voor veiligheid en bent specialist op werktuigbouwkundig gebied. De grootte van je team vakmensen (monteurs, lassers en fitters) ligt aan de grootte van het project. De projectgrootte kan variëren van enkele tonnen tot enkele miljoenen euro’s. Je deelt het werk in, bent verantwoordelijk voor de realisatie, signaleert knelpunten en lost deze op waar nodig. Allemaal mensenwerk waarbij het actief instrueren, controleren, motiveren en coachen van jouw team een groot onderdeel van je werk is. 

Bij het solliciteren op de functie Uitvoerder wordt gekeken naar een aantal kenmerken die van belang zijn: 

  • Je beschikt over een geldig VCA VOL certificaat. 
  • Je hebt een afgeronde werktuigbouwkundige opleiding op MBO niveau en 5 jaar ervaring in een coördinerende functie. 
  • Daarnaast heb je kennis van werktuigbouwkundige industriële installaties en affiniteit met het werken in multidisciplinaire teams. 
  • Je beschikt over een rijbewijs (B) en eigen vervoer; 
  • Je bent communicatief vaardig 
  • Je hebt leidinggevende kwaliteiten 
  • Je bent motiverend, klantvriendelijk en enthousiast 

Wat bieden wij jou? 

Bij ons kun je ook nog eens rekenen op fantastische projecten bij betrouwbare bedrijven en uitstekende salaris. Interesse? Solliciteer direct op de functie en stuur een e-mail aan info@q-ontime.nl.